Tagasi Tühjenda otsing

Santa Tresa Capoccia Grillo Zibibbo

Viinamarjasort:

60% Grillo; 40% Zibibbo

Piirkond:

Valmistamise

eripära: 

Sitsiilia, Vittoria.

Viinamarjad korjatakse käsitsi. Veinisegus on kasutatud kahte erinavat viinamarjasorti, millest 60% on Grillo ja 40% on Zibibbo. Kahte veinivirret fermenteeritakse eraldiseisvat 14 kuni 15 päeva, peale mida veinid segatakse omavahel.

Iseloomustus:

Värvus: õlgkollane, kergelt roheka alatooniga;

Aroom: aromaatne, jõuline, on tunda valgeid metsalilli, pirni, melonit, kollaseid troopilisi puuvilju, aprikoosi, tsitruselisi, värskeid ürte;

Maitse: lopsakas, siidine, keskmise täidlusega, domineerivad troopilised puuviljad, heas tasakaalus happed, kergelt mineraalne, ürdine, pika järelmaitsega.

Serveerimistemp.:

12-14 °C

Sobivaim kontekst:

Põnevat:

Sobib ideaalselt erinevate roogadega mereandidest ja koorikloomadest, kevadrullid kreveti-kana täidisega, pasta carbonara, kooresed püreesupid ja pehmemad 2-3 kuud laagerdunud juustud.


Feudo di Santa Tresa veinimeister on Stefano Chioccioli, kes on Itaalia üks kõige tuntumaid veinimeistreid.

Auhinnad:  

Asia Wine Trophy 2014 - Asia Silver

Berlin Wine Trophy 2015 - kuldmedal

Mundus Vini 2015 - kuldmedal

Servaali toote number:
Tootegrupp:
Valge vein
Riik/regioon:
Itaalia
Pakendi tüüp:
0,75 pudel
Pakendi suurus:
0
EAN kood:
Alkoholi protsent:
13%
Tootja:
The Wine People SRL

Viide brändi/tootja kodulehele: http://www.twpwines.com

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!