Tagasi Tühjenda otsing

Santa Tresa Nivuro IGT

Viinamarjasort:

70% Nero d’Avola; 30% Perricone. Viinamarjad on kasvatatud mahe- ehk orgaanilise põllumajanduse reeglite kohaselt.

Piirkond:

Valmistamise

eripära:

Sitsiilia, Vittoria.

Viinamarjade korje toimub käsitsi septembri keskel (Perricone) ja septembri lõpus (Nero d’Avola).

Kahte veinivirret fermenteeritakse eraldiseisvat 24-26°C juures. Peale fermentatsiooni esimest etappi veinid segatakse omavahel. Veini teine, malolaktiline fermentatsioon toimub tammevaatides. Peale fermentatsiooni, jäetakse vein laagerduma tammevaatidesse kuni 6 kuuks.

Iseloomustus:

Värvus: sügav, purpurpunane.

Aroom: jõuline, intensiivne, vürtsine, on tunda musta kirssi, mustsõstart, musta pipart.

Maitse: pehme, elegantne, heas tasakaalus, küpsed tumedad marjad, pika- ja pehme järelmaitsega.

Serveerimistemp.:

16-18 °C

Sobivaim kontekst:

Põnevat:

Grillitud kana- ja ulukiliha, Chili Con Carne, Tex Mex Chili, loomalihast valmistatud vürtsikad pastaroad, vanemad- ja tugevama iseloomuga juustud.

Sõna Nivuro tähendab Sitsiilia dialektis- „must“.

Auhinnad:   Asia Wine Trophy 2014 - Asia Silver

Servaali toote number:
Tootegrupp:
Punane vein
Riik/regioon:
Itaalia
Pakendi tüüp:
0,75 pudel
Pakendi suurus:
0
EAN kood:
Alkoholi protsent:
13.5%
Orgaaniline:
Jah
Tootja:
The Wine People SRL

Viide brändi/tootja kodulehele: http://www.twpwines.com

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!